Copyright 2008 by "Maris-solutions"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: service@mgdak.com
Dakdekkersbedrijf MG Dak
Emmalaan 26
2405  GD    ALPHEN AAN DEN RIJN
ZUID-HOLLAND  NEDERLAND
T  0172-852121    M  06-50641758
O.a. werkzaam in de volgende plaatsen:
Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Bilderdam, Bodengraven, Boskoop, Burgerveen, Hazerwoude-dorp, Hazerswoude Rijndijk, Hoogmade, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Langeraar, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leimuiden, Leimuiderbrug, Nieuwe Wetering, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noorden, Noordwijk, Oegstgeest, Oud Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijnsburg, Rijpwetering, Rijswijk, Roelofarendsveen, Scheveningen, Ter Aar, Valkenburg, Voorburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Weteringbrug, Woerdense Verlaat, Woubrugge, Zevenhoven, Zoeterwoude, Zwammerdam
Brander
Home  |  Site Map  |  Contact  |
Kies snel uw uit te voeren werkzaamheden
Is het nodig om uw dakgoot te vervangen of te repareren? Dan bent u bij dakdekkersbedrijf MG dak aan het goede adres. Lood en zinkwerk zijn werkzaamheden waar wij onze hand niet voor omdraaien.

Wij plaatsen standaard dakgoten, maar ook op maat gemaakte goten, er is dus geen dakgoot die wij niet kunnen vervangen. Ook koperen goten vergaarbakken en regenpijpen behoren tot ons leveringsprogramma.

Wij vervangen bestaande beugelgoten inclusief alle voorkomende aansluitingen met het daarboven gelegen dak. Ook kunt u bij ons terecht voor het gotenwerk op maat. Wij kunnen goten leveren en verwerken in allerlei maten, de standaard 1 meter goten en goten van 3 meter waardoor u in de toekomst minder kans heeft op lekkage van scheurende soldeernaden.

Laat dakdekkersbedrijf MG Dak uw goot regelmatig schoonmaken om verstopping te voorkomen. Wij controleren de aansluitingen op de regenpijpen, gescheurde slabben en gescheurde dakgoten en repareren deze op een professionele en vakkundige manier.


Wenst u uw dakgoot te laten repareren door een professioneel en vakkundig bedrijf, neemt u dan contact met ons op.


Aanverwante onderwerpen:


Onderhoud dakgoot l Reparatie dakgoot l Dakonderhoud & inspectie l Daklekkage & reparatie

Reparatie van uw dakgoot